”Lucy” slår al konkurrence af banen i USA

DB - BB LUCY (720x332)

Scarlett Johansson overvandt Dwayne Johnson på den amerikanske top ti i weekenden. “Lucy” åbnede med $44 mio. mod ”Hercules’” $29 mio.

Det er en kæmpe sejr for Johansson, som befæster hendes position som actionstjerne.

Filmens premierepublikum var ligeligt fordelt på køn og 65% af publikummet var over 25 år. Filmen har modtaget en 58%-rating på Rotten Tomatoes.

For bare en uge siden så det ud som om ”Hercules” ville blive sommerens første ægte million dollar flop, men det lykkes MGM og Paramount at rette op på den dårlige buzz. Filmen fik overvejende positive anmeldelser, med en 63%-rating på Rotten Tomatoes.

Men Brett Ratners film, som kostede $100 mio. at producere, vil have behov for betydelige indtægter på de internationale markeder for at komme i sort. Filmen åbnede med $28,7 mio. internationalt.

Paramount forudser en $200 mio. indspilning på de internationale markeder.

”Det er aldrig for sent” (“And So It Goes”) fejlede komplet i sin rolle som ‘counter-programming’ til action og muskler. Komedien, som har Diane Keaton og Michael Douglas i hovedrollerne, indspillede sølle $4,5 mio. i åbningsweekenden.

Woody Allens ”Magic in the Moonlight” åbnede ligeledes i weekenden, men kun i 17 biografer og indspillede $425.730,-, hvilket giver et gennemsnit på anstændige $25.043 pr. biograf.

Næste weekend åbner følgende film i USA: ”Get On Up”, en biopic om James Brown, Marvels ”Guardians of the Galaxy, samt Harry Potter-stjernen, Daniel Radcliffe i ”What if”.

DB - TOP 10 USA (720x421)