”Mænd og høns” åbnede fantastisk!

DB - BLACKMÆD (720x339)

Anders Thomas Jensens seneste film går direkte ind som nr. 1 på biografernes hitliste med mere end 106.000 solgte billetter i åbningsweekenden, inkl. snigpremierer-billetter.

Anders Thomas Jensens humor passer rigtig godt til danskerne – det må være konklusionen efter at hans nye film ”Mænd & Høns” har haft den største premiereweekend i 2015.

Efter 10 års fravær som instruktør er publikumslysten til at se hans film bestemt ikke blevet mindre, i det ”Mænd & Høns” også er den største premiereweekend for en

Anders Thomas Jensen film nogensinde, og slår hans tidligere, meget succesfulde, film med længder. Anders Thomas Jensens tidligere rekord var med ”Adams Æbler”  i 2005, der åbnede som en klar #1 med 53.716 billetter. Det er næsten blevet fordoblet med ”Mænd & Høns”!

Selve weekenden torsdag til søndag gav et salg på 91.326 billetter, og når man lægger de ca. 14.000 billetter fra diverse snigpremierer oveni, er filmen helt oppe på 105.298 billetter.

Det er ikke kun publikum der er vilde med Anders Thomas Jensen, også anmelderne var enige og gav ”Mænd & Høns” flotte ord og mange stjerner med på vejen.

De flotte tal i åbningsweekenden cementerer Anders Thomas Jensens position som en af Danmarks bedst sælgende instruktører, og Mads Nedergaard, direktør i Buena Vista International, der distribuerer filmen, udtaler:

”Det er en fantastisk åbning, der overgår vores vildeste forhåbninger. Et billetsalg på 91.326 er en af de største premiereweekender i Danmark! Anders Thomas Jensens har endnu
engang formået at lave en film som danskerne tager til sig og viser at 10 års fravær fra instruktørstolen, kun har gjort ham stærkere end nogensinde før. Vi, hos Buena Vista International, ser frem til at distribuere flere store danske filmsucceser de kommende år”

Kim Magnusson fra M&M Productions, udtaler:

”Vi har glædet os til at vise det danske folk filmen, og det er fantastisk at konstatere at Anders Thomas Jensen fortsat har et kæmpe loyalt publikum, så en kæmpe tak til publikum.”

2akskks (720x252)