Mysteriet “Tomorrowland: A World Beyond”

db - blackatomorrow (720x334)

Ingen tentpole denne sommer er omgærdet af så meget mystik som “Tomorrowland: A World Beyond” og samtidig er filmen sæsonens mest risikobetonede satsning.

Filmen er nemlig hverken en sequel, prequel eller reboot og den er ikke baseret på en tegneserie eller bog.

Intet er sværere at sælge i Hollywood end en ny, frisk idé.

Disney’s “Tomorrowland: A World Beyond” får premiere i USA 22. maj og forventes at stryge direkte ind på den amerikanske hitlistes førsteplads, selvom filmen er omgærdet af mystik og publikum kun har en vag idé om, hvad filmen egentlig handler om.

Disneys taktik er at ville overraske publikum og ikke give hele plottet væk i traileren. Men publikum forlanger som regel at vide lidt mere om en film, inden de langer mønterne over disken. Men filmen bærer selvfølgelig Disney-navnet, hvilket som regel er en garanti for at familie-publikummet stiller sig i kø.

Opmærksomheden omkring filmen er forholdsvis stor, med navne som instruktøren Brad Bird (”Mission: Impossible – The Ghost Protocol” og George Clooney, men hvad der virkelig vil kunne sætte gang i omtalen af filmen er anmeldelserne, som dog ikke vil blive offentliggjort før på mandag i USA.

Hvad der dog kan siges om filmen er, at den trækker på Walt Disneys futuristiske idé om et utopisk samfund og har George Clooney i hovedrollen som en mystisk opfinder. I den kvindelige hovedrolle ses Britt Robertson, som spiller en ung kvinde som opdager en portal til en fjern verden.

Filmen får premiere i Danmark allerede 21. maj.