Nikolaj Coster-Waldau og ”The Other Woman” nummer 1 i USA

DB - THE OTHER WOMAN (720x340)

Kvinder strømmer til for at se Nick Cassavetes’ komedie ”The Other Woman”, med Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton og Nikolaj Coster-Waldau.

Baseret på tidligere indspilningsresultater fredag aften, forventer 20th Century Fox at filmen vil indspille over $20 mio. i åbningsweekenden, en fin start og nok til at vippe blockbusteren ”Captain America: The Winter Soldier” af pinden, efter den har ligget nr. 1 på den amerikanske hitliste tre uger i træk.

”The Other Woman” går også fint i Australien, hvor den åbnede sidste weekend, samtidig med ”The Amazing Spider-Man 2”. ”The Other Woman” lagde ud med $4,2 mio. i weekenden overfor $5,2 mio. på ”The Amazing Spider-Man 2”. Onsdag trak ”The Other Woman” dog fra ”Spider-Man” og kom ind på førstepladsen både torsdag og fredag.

Til og med fredag har ”The Amazing Spider-Man 2” indspillet $9,2 mio. i Australien og ”The Other Woman” er oppe på imponerende $8,6 mio.

”The Other Woman” åbner i yderligere 28 internationale markeder denne weekend. I Danmark har filmen premiere 1. maj.

”The Other Woman” handler om en kvinde (Diaz), som opdager at hendes kæreste (Coster-Waldau) er gift. Efter hun ved et tilfælde møder konen (Mann), bliver de hurtigt venner. Tingene kompliceres af at der tilmed også er en tredje kvinde (Upton). Sammen udtænker de hævn.