“No Good Deed” indtager førstepladsen på top 10 i USA

DB - BLACK - NO GOOD (720x328)

Eneste nye film i de amerikanske biografer, af dansk interesse, var Sam Millers thriller ”No Good Deed”, med Edris Elba og Taraji P. Henson i hovedrollerne.

Filmen indspillede $24,5 mio. de første tre dage, og strøg direkte ind på førstepladsen på top 10 i USA.

”No Good Deed” profiterede af at være eneste film i de amerikanske biografer, som var målrettet et sort publikum. Filmen modtog en ”B+”-rating på CinemaScore. Rotten Tomatoes tildelte den en sølle 12%-rating.

”Guardians of the Galaxy” som nu endelig måtte se sig slået på førstepladsen af den amerikanske top ti, rundede i weekenden en indspilning på $300 mio. i USA. Ingen anden film har været i stand til generere de omsætningstal i 2014. Globalt er filmen nu oppe på $611,5 mio.

Næste weekend åbner hele fire film i USA, af dansk interesse: Wes Balls sci-fi thriller ”The Maze Runner”, baseret på en bog af James Dashner. Shawn Levys komedie ”This is Where I Leave You”, med Rose Byrne, Kathryn Hahn og Jane Fonda samt “Begravet i fortiden”, Scott Franks actionthriller med Liam Neeson i hovedrollen, baseret på en roman af Lawrence Block. Og sidst, men ikke mindst: Dokumentarfilmen ”Nick Cave: 20.000 dage på jorden”.

Endelig er der håb om, at der atter kommer lidt liv i de amerikanske biografer.

DB - TOP 10 USA 12. september (720x442)