Nordisk Film Biografer køber Fotorama i Viborg

(Foto: Bent og Bente Paulsen og Casper Bonavent, direktør i Nordisk Film Biografer)

1. januar 2019 overtager Nordisk Film Biografer Viborg-biografen Fotorama fra ægteparret Bente og Bent Paulsen. De har drevet biograf i Viborg siden 1980, men har nu valgt den rette køber til at føre deres livsværk videre, så viborgenserne også i fremtiden vil få en biografoplevelse af højeste kvalitet.  

Siden 1980 har ægteparret Bente og Bent Paulsen drevet biograf i Viborg. Fra 1980 til 2002 i Sct. Mathias Gade, og efterfølgende i den nuværende Fotorama på Tingvej. Biografen hører, med sine fem sale, moderne teknik og velholdte faciliteter til blandt de bedste biografer i Danmark. Nu har parret besluttet at sælge deres livsværk til Nordisk Film, som i forvejen ejer 22 biografer over hele landet.

Nordisk Film overtager Fotorama per 1. januar. Og Bente og Bent Paulsen er ikke i tvivl om, at de har valgt den helt rigtige køber til at føre deres biograf videre. 

“Vi har gjort, hvad vi kunne for at Fotorama er med i forreste række. Vi har mange trofaste gæster både fra Viborg og fra byens opland, og det har været vigtigt for os at finde en køber, som vi er overbeviste om kan sikre biografens drift fremadrettet – ikke mindst for Viborg skyld. I Nordisk Film findes både den rette viden og midlerne, til at imødegå de fremtidige udfordringer og nye investeringer der måtte komme, så Viborgs biograf også fremtidigt vil være i front,” siger de. 

Nordisk Film er klar til at føre biografen videre

Hos Nordisk Film Biografer, som står bag den største biografkæde i Danmark, er direktør Casper Bonavent fuld af beundring for den kæmpeindsats, Bente og Bent Paulsen i snart 40 år har lagt for at give viborgenserne den bedst mulige biografoplevelse. 

“Vi er meget stolte over, at Bente og Bent har valgt at sælge deres livsværk til os i Nordisk Film Biografer. Det er en stor tillidserklæring. Fotorama er en meget veldrevet og moderne biograf, der er et markant bidrag til områdets kulturliv. Vi vil gå ydmygt til opgaven med at føre biografen videre i samme ånd, som Bente og Bent, og vi vil sørge for, at biografen bliver ved med at fremstå attraktiv og nyskabende for de mange gæster,” siger Casper Bonavent.