Ny biograf i Frederikssund åbnet

DB - ABLACKBIO

Onsdag aften åbnede Nordisk Films Biografer deres seneste skud på stammen: Nordisk Films Biografer Sillebroen.

Biografen er topmoderne med fire sale, hvor den største har 196 siddepladser.

Til åbningsgallaen var den røde løber rullet ud for 190 gæster, som fik lov til at opleve biografen før første gang. Blandt gæsterne var Frederikssunds borgmester John Schmidt Andersen, byrådsmedlemmer, repræsentanter fra filmselskaberne og folk bag byggeriet.

Stephania Potalivo, som medvirker i ”Klassefesten 3: Dåben” kastede ekstra glans over begivenheden.

Til den daglige drift af den nye biograf har Nordisk Films Biografer ansat Per Nygaard.

”Biografer har stadig sin berettigelse, og det kan noget særligt. Vi blev spurgt, om vi ville mere med, og vi har haft grundige analyser og tilpasset biografens størrelse til byens, og vi er meget glade for endelig at kunne byde velkommen. Det er jo samtidig de mest moderne sale i Danmark. Vi vil dække hele spekteret af filmgenrer, så der kommer til at være noget for alle”, udtaler direktør Lars Jørgensen, Nordisk Films Biografer til Frederiksborg Amts Avis.

Frederikssunds gamle biograf, Park Teatret, er lukket efter Carsten Gade Nielsen afhændende de hæderkronede lokaler til Karen Nielsen, Claus Maltha og Farzad Farzankia. Trioen genåbner om kort tid Park Teatret, som i fremtiden skal tjene som artcinema-biograf, teater, café/restaurant og kulturhus..

Frederikssund er dermed blevet rigtig godt dækket ind med underholdning på det store lærred.