Nyt koncept: Biograf kombineret med vin- og tapasbar

DB - ABLACK KINO-VINO (720x322)

I Nyborg er Kino netop genåbnet under navnet Kino-Vino, efter at have været lukket siden i sommer. Kino-Vino byder på både tapas og vin før og efter de traditionelle biografforestillinger.

Bag projektet står Simon Storgård og Jacob Nielsen, som begge har sagt deres jo som lærere op for at hellige sig deres lidenskab.

Den 30. august overtog de to herrer forpagtningen af biografen i Nyborg og har de sidste seks uger arbejdet på at få Kino-Vino op at køre og slog dørene op for de nye herligheder fredag den 14. oktober.

Til TV2 Fyn udtaler Simon Storgård: ”Ved at lave Kino-Vino kombinerer vi to af vore store hobbies, det at se film med at godt glas rødvin. Det går jo aldrig helt galt. Før i tiden var det på den måde, at når man var færdig i biografen, gik man ud og stod i kulden og der var ikke rigtig noget sted man kunne gå hen. Det vil vi rigtig gerne lave om på.”

Udover det nye koncept med vin og tapas, vil det dog fortsat være muligt at få en traditionel biografoplevelse med slik, popcorn og sodavand, suppleret med sunde alternativer som frugt og smoothies.

Nedenstående de to nybagte biografdirektører, Simon Storgård og Jacob Nielsen. (Framegrab TV2)

DB - ABLACKKINOVINO (720x334)