Nyt super-lærred i Imperial

Imperial i København er blevet moderniseret i corona-nedlukningen. Nordisk Film-biografen Imperial bliver Europas første THX Ultimate Cinema-biograf (Foto: Nordisk Film)

Danmarks største biograf, Imperial ved Vesterport i København, er blevet moderniseret og opgraderet i corona-pausen. Nordisk Film-biografen er dermed den første i Europa, der bliver opgraderet til THX Ultimate Cinema.

THX Ultimate Cinema i Imperial bliver en førsteklasses biografoplevelse, hvor filmene både lyder og visuelt tager sig fantastisk ud.

Biografen er udstyret med to 4K dual-laser projektorer, et RealD Ultimate lærred, immersive audio (Dolby Atmos-lyd) samt formateret indhold, som er særligt produceret til CGS-sale og sikrer, at publikum oplever en hver detalje i filmen.

THX Ultimate Cinema er en videreudvikling af det historiske THX Cinema-koncept, og THX Ultimate Cinema powered by CGS hæver den gængse biografoplevelse til et nyt niveau med klarere og skarpere billeder, stærkere farver, enestående akustik – og alt i alt en bedre filmoplevelse.

“Vi er meget stolte af at præsentere Europas første THX Ultimate Cinema i Nordisk Films flagskib Imperial. Det vil give de danske biografgængere det skarpeste og mest dynamiske billede og lyd, de nogensinde har oplevet, når de igen kan se film på Imperials gigantiske lærred,” siger Casper Bonavent, direktør for Nordisk Film Biografer Danmark, i pressemeddelelsen.

“Imperial runder 60 år i år og er Danmarks førende gallabiograf. Så det er helt på sin plads at fejre denne milepæl i dansk biografhistorie med en opgradering af Nordens største biograf til den ultimative biografoplevelse. Opgraderingen til THX Ultimate Cinema viser vores stærke tro på biografmediet og vores ambitioner om altid at give vores gæster den allerbedste biografoplevelse”.