Premieredatoen på ”The Salvation” flyttet til lige efter Cannes

DB - THE SALVATION (720x340)

The Salvation”, Kristian Levrings hyldest til den klassiske western, er inviteret til at deltage i Cannes Filmfestivalens hovedprogram som en midnatsgallavisning uden for konkurrence.

Historien udspiller sig i 1870’erne i hjertet af USA blandt nybyggere og lovløse. Den danske emigrant John har ventet i årevis på at få sin kone og søn til USA. Da det endelig sker, bliver de kort efter deres ankomst udsat for en forfærdelig forbrydelse. I sorg og afmagt slår John gerningsmanden ihjel. En hævn, der slipper brutale kræfter løs. Gerningsmandens bror er den nådesløse oberst Delarue, som terroriserer byen Black Creek og ikke skyr nogen midler for at hævne sin bror. Forrådt og udstødt af lokalsamfundet må John forvandle sig fra en fredelig nybygger til en frygtløs kriger for at frelse byen og finde fred.

Mads Mikkelsen spiller emigranten John, og det internationale cast tæller også Eva Green, Jeffrey Dean Morgan, Eric Cantona og Mikael Persbrandt.

“The Salvation” er skrevet af Anders Thomas Jensen og Kristian Levring. Anders Thomas Jensen var også var med til at skrive Levrings “Den du frygter” og dogmefilmen “The King Is Alive”.

På grund af udtagelsen til Cannes flyttes den danske premiere fra efteråret frem til umiddelbart efter festivalen.