Regal Cinemas: Recliners er årsagen til fremgang

DB - ABLACKRECLINER (720x331)

Regal Entertainment, USA’s næststørste biografkæde, fortæller at installationer af reclinere har hjulpet med til at overgå analytikernes forventninger til omsætningen i 1. kvartal.

En fremgang på 13,6 procent i første kvartal, skyldes – efter Regals vurdering – at recliners i deres biografer nu er ”nået en kritisk masse”, fortalte Regals CFO, David Ownby, i dag til aktieanalytikere.

Ownby fortæller endvidere at overgangen til recliners, der reducerer antallet af pladser i biografsalen, til gengæld har været årsagen til at billetpriserne kunne forhøjes og det har også resulteret i flere udsolgte forestillinger.

“Den generelle efterspørgsel efter biografbilletter, især i weekenderne og om aftenen på hverdage, har skabt en mulighed for en prissætning, der ligger udover vor normale prisstigninger som er baseret på inflation,” udtaler Regal Cinemas CEO, Amy Miles.

Billetpriserne i biografer med recliners steg i 1. kvartal med mere end 13%, “næsten det dobbelte af stigningen i de resterende biografer i vor kæde,” fortæller hun videre.

Regal har 900 biografsale med recliners. Og der er planer om at konvertere yderligere 1200 sale – og 125 helt nye – inden udgangen af 2017.

I samtlige sine 7.329 biografsale oplevede Regal en stigning i biografbesøget på 5,3 procent i første kvartal.

DB - ABLACKAREKLINER (720x1065)