Ringsted har fået ny luksusbiograf med fire super sale

Danmarks biografer gennemgår i disse år en total renæssance, og nu er turen kommet til Ringsted.

For et år siden åbnede Michael Obel MovieHouse Hellerup, og 12. december åbnede MovieHouse Ringsted på Klosterparks Allé 10 . Den splinternye biograf har fire sale, der alle er indrettet med recliner luksusstole og sideborde. Samtidig er biografbesøget gjort lettere ved, at der er gratis parkering lige udenfor.

Det er en fællesskabsoplevelse at se film, og for at understrege oplevelsen, kan publikum enten nyde Café hyggen i foyeren før eller efter filmen. Her kan man spise, tale om oplevelsen, nyde et godt glas vin, øl eller cappuccino. Ved siden af de velourbeklædte luksusliggestole er der specialdesignede små borde, med lamper, så publikum kan tage drikkevarer eller en snack med ind til oplevelsen.

Biografejer Michael Obel og hans kone, Tatjana, har rejst verden rund for at finde og indkøbe møblerne til den nye biograf. Den store pejs og de antikke lædermøbler er fundet i Provence, de små marmorborde er fra Italien, velour sofaerne og de persiske tæpper er fundet i Mellemøsten og de originale Hamambadevaske stammer fra Istanbul. Alt dette er suppleret med danske designermøbler, ligesom krystallysekronerne i Caféen og biografsalene er specielt designet til formålet. Teknisk set er biograferne naturligvis state-of-the-art med True Color Laser projektion og Dolby Atmos lyd.

Michael Obel arbejdede i sin tid 10 år for Nordisk Film og har siden produceret knap 40 film som selvstændig filmproducent i Thura Film, herunder ’Min søsters børn’ -filmene og ’Nattevagten’, men har sat filmproduktionen på kunstpause mens han og hans kone, Tatiana, udlever deres drøm om at skabe de optimale biografoplevelser for publikum. De ejer nu biografer i Helsingør, Hjørring, Slagelse og Hellerup.

Morten Stefansen (42), der er født og opvokset i Slagelse, er udnævnt til biografdirektør i MovieHouse Ringsted, og samtidig er han stadig også biografdirektør i Panorama Slagelse, hvor han har arbejdet i fire år. Samtidig er Jesper Strube ansat som biografchef i MovieHouse Ringsted.

Læs mere på biografens hjemmeside.

Foto – venstre side: Direktør i Panorama Slagelse og MovieHouse Ringsted Morten Stefansen, biografchef i MovieHouse Ringsted Jesper Strube og biografchef i Panorama Slagelse Kristoffer Gade. Foto – højre side: Tatjana og Michael Obel, ejere af MovieHouse Ringsted.