Sandrew Metronome gør comeback som distributør af film til biograferne

(Fotos fra filmen ”Hotel Mumbai”)

Sandrew Metronome gør comeback som distributør af film til biograferne. Første film bliver ”Hotel Mumbai”, en højdramatisk thriller baseret på virkelige hændelser. 

For første gang i otte år begynder Sandrew Metronome atter at udsende film i biograferne. Det betyder selskabet vender tilbage til rødderne og vil udsende film i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.  

En lang række film fra Sandrew Metronome vil få premiere i løbet af 2019 og første film bliver, som nævnt, ”Hotel Mumbai”, der får premiere 6. juni. Filmen handler om terrorangrebet i Mumbai i 2008 og belejringen af det berømte Taj Hotel. Armie Hammer spiller en far som gør alt for at beskytte sit nyfødte barn og Dev Patel spiller en tjener, som vælger at risikere sit eget liv for at redde andres.  

”Hotel Mumbai” trækker publikum ind i centrum for terrorangrebet og vi oplever helt almindelige mennesker, fra alle samfundslag, der trækkes ind i det ultimative mareridt og samtidig afslører filmen det mod og modstandskraft som forener os alle, når vi allermest behøver det.

”Hotel Mumbai” har netop haft premiere i USA og efter en første uge i et limiteret antal biografer, indspillede filmen $3,3 millioner i anden-weekenden. Filmen har modtaget en 75%-rating i Rotten Tomatoes.  

Sandrew Metronome har hjemmeadresse på Boulevarden 6, 9000 Aalborg og kan træffes telefonisk på 96 30 36 00.

Hjemmeside: www.sandrewmetronome.com

E-mail: info@sandrewmetronome.com

Nedenstående trailer og plakat til ”Hotel Mumbai”.