ScreenX vinder frem

CJ 4DPLEX har meddelt, at ScreenX, verdens første multi-projektionsteknologi, har nået en verdensomspændende rekord på 2,6 millioner tilskuere til dato, hvilket er en indtjening på $25 millioner. 

ScreenX’ succes er opnået ved at øge den internationale indsats og ekspandere globalt til nye lande og markeder over hele verden med en vækst på 30% i forhold til sidste år. Der er blevet udvidet fra 132 biografsale i 8 lande sidste år til 172 biografsale over hele kloden i 16 lande.

En væsentlig del af årets ekspansion kommer fra den nyligt annoncerede ekspansionsplan fra Cineworld-koncernen om at åbne 100 biografer over hele USA og Europa.  

I 2018 fortsatte ScreenX med at styrke partnerskaber med førende Hollywood-studioer ved at fordoble antallet af film i forholde til det foregående år og har med succes vist seks Hollywood-blockbustere i 2018: ”Black Panther”, ”Rampage”, ”Ant-Man og The Wasp”, ”The Meg”, ”The Nun” og ”Bohemian Rhapsody”. Pt. har Warner Bros ”Fantastic Creatures: Grindelwald’s forbrydelser” succes i ScreenX-biografer over hele verden. Senere følger den episke ”Aquaman” i december og i 2019 bliver den første film som kan præsenteres i systemet ”Shazam!”, som får premiere til april. 

ScreenX er verdens første multi-projektionsteknologi, designet til at forbedre filmoplevelsen. ScreenX gør det muligt for publikum at blive pakket helt ind i billeder, for under filmens præsentation bliver udvalgte scener også vist på biografens sidevægge.