Se film fra sengen… i biografen!

Alle elsker at se film. Det er egentlig ikke en overraskende eller en hemmelighed. Og mange elsker at ligge hjemme i sengen og se deres yndlingsfilm. Mange ville sikkert ønske de kunne bringe biografoplevelsen hjem i soveværelset. Det er da også pokkers vi ikke kan tage sengen med i biografen.

Men hov – flere biografer over hele verden er begyndt at tilbyde hjemmelig hygge i selve biografsalen.

Nedenstående en præsentation fra fire seje biografen rundt om i verden, som tilbyder publikum at se filmen fra sengen.

For eksempel er der Electric Cinema i England, som tilbyder alt fra almindelige siddepladser, over lænestole til det bedste af det hele: senge! Og dette er ikke kedelige enkeltmandssenge, dette er gigantiske senge med dyr komfort.

DB - SENGE - ELECTRI CINEMA (720x436)

I Blitz Megaplex i Jakarta, Indonesion tilbyder biografen sovesofaer, med et lille komfortabelt bord du kan have dine drikkevarer på. Billetprisen ligger på to-tre gange normal billetpris. Men helt ærligt: det ser ud til at være pengene værd.

DB - SENGE - JARKATA (720x425)

Men Indonesien er ikke det eneste land i Sydøstasien, der tilbyder senge i deres biografer. Beanie biografkæden i Malaysia tilbyder ligeledes sengelignende pladser. Omend sengene ikke er lige så store som i de andre nævnte biografer, kan disse sækkestolssenge meget vel tilbyde den bedste komfort af dem alle. Hvem vil ikke gerne ligge og flyde ud i en sækkestol samtidig med at de bedste film ruller over lærredet? Biografen påpeger at deres pladser har den perfekte størrelse for par at ligge og putte sig på. Og pladserne er udstyret med 2 mesters benplads!

DB - SENGE - PARAGON (720x349)

Endelig er der Paragon Cineplex i Thailand, hvor man kan finde en af de mest komfortable senge-biografer i verden. Biografen tilbyder ikke kun senge hvor biografgængerne kan slappe af, men også gratis drinks og popcorn. Og selvfølgelig sørger tjenere for at bringe drikkevarerne til dig. Prisen for en billet til denne biograf er 500 kroner.

DB - SENGE - XXXX (720x344)