Shyamalans ”The Visit” åbner med $25,7 mio. i USA

DB - BLACKASMYLALA (720x328)

M. Night Shyamalans gyser “The Visit” indspillede $25,7 mio. i åbningsweekenden i USA.

Efter en række skuffende film for de amerikanske studier, har Shyamalan både instrueret, produceret og finansieret ”The Visit” for kun $5,0 mio. af egne penge. Gyseren, som har komedie-elementer i sig, handler om to børn som sendes på ferie hos bedsteforældrene, da onde kræfter spiller ind.

Filmen modtog en 62%-rating af Rotten Tomatoes og en ”B-”-rating på CinemaScore.

Man oplever pt. en række film i USA, som ikke kommer op i de danske biografer. Det skyldes september -traditionen tro – er det tidspunkt hvor de amerikanske studier tømmer lageret og udsender en række film, som gør sig bedst på hjemmemarkedet i USA og ikke nødvendigvis internationalt.

Næste weekend har hele fem nye, spændende film premiere i USA, som også får premiere i Danmark: Scott Coopers gangsterfilm ”Black Mass” med Johnny Depp, Denis Villeneuves narkokartelfilmen ”Sicario” med Emily Blunt, Benicio Del Toro og Josh Brolin, Baltasar Kormákurs ”Everest” med Jason Clarke, Josh Brolin, Jake Gyllenhaal, Emily Watson, Keira Knightley og Sam Wothington, Edward Zwicks ”Pawn Sacrifice – Sidste træk” med Tobey Maguire og Liev Schreiber og ”Maze Runner: The Scorch Trials”.

1askskskks (720x438)