Solen skinner over de amerikanske biografer

DB - ABLACKHOME (720x335)

Solen skinnede over de amerikanske biografer denne weekend. De nye film åbnede bedre end forventet og ”Thor: Ragnarok” imponerede med en indspilning på $56,6 mio. i anden-weekenden og globalt er filmen nu oppe på $650,1 mio.

”Daddy’s Home 2” indspillede $30,0 mio. i åbningsweekenden og det er den næst-bedste åbning for en komedie i 2017. Filmen har Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson og John Lithgow i hovedrollerne.

Som vi sædvanligvis oplever det med komedier, var anmelderne forbeholdne og publikum begejstret. Filmen blev modtaget af en 16%-rating på Rotten Tomatoes og en “A-”-rating på CinemaScore.

Fra instruktøren Kenneth Branagh blev de amerikanske biografgængere præsenteret en ny-indspilning af Agatha Christie’s “Mordet i Orientekspressen”, med et sandt overflødighedshorn af store stjerner: Johnny Depp, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Daisy Ridley, ja, og så instruktøren selv i rollen som Hercule Poirot.

Filmen indspillede $28,2 mio. og blev modtaget af en 58%-rating på Rotten Tomatoes og en ”B”-rating på CinemaScore.

Det er fjerde gang Agatha Christie’s mordmysterie indspilles på levende billeder, når man inkluderer TV-film.

“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, med Frances McDormand, Sam Rockwell og Woody Harrelson, åbnede imponerede med et sals gennemsnit på $80.000 fra fire biografer i hhv. New York og Los Angeles.

Ingen tvivl om “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” også kommer med i Oscar-kapløbet, men en rating fra Rotten Tomatoes på hele 95%.

Næste weekend åbner superhelte-heltefilmen ”Justice League” i USA, i filmen medvirker Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ezra Miller, Amber Heard, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, J.K. Simmons og Willem Dafoe. Zack Snyder står bag løjerne. Også Stephen Chboskys tåreperser ”Wonder” med Julia Roberts, Jacob Tremblay og Owen Wilson bliver det amerikanske publikum præsenteret for næste weekend. Filmen er baseret på en bog af R.J. Palacio.

1a134 (720x392)