”Spectre” slår alle rekorder i England

DB - BLACKASPEC (720x330)

Sam Mendes’ James Bond-film ”Spectre” med Daniel Craig, åbnede med et brag i England, hvor den indspillede hele $9,2 mio. den første fulde dag. Det er den højeste indspilning på en tirsdag nogensinde i England. ”Spectre” indspillede $6,4 mio. ved ganske få forestillinger mandag aften, hvilket bringer indspilningen de første 2 dage i England op på $15,6 mio.

Den engelske distributør kalder åbningen ”spektakulær”.

Filmen præsenterer i bedste Bond-stil speedbådsjagter, eksplosioner, en helikopter som flyver på hovedet, og en Craig som forsøger at undslippe en bygning der truer med at falde ned over ham. Christoph Waltz spiller den nye skurk Overhauser.

I filmen sender en kryptisk besked fra fortiden Bond på en mission til Mexico City, og senere til Rom, hvor han møder Lucia Sciarra (Monica Bellucci), som er enke efter en berygtet kriminel. Bond infiltrerer et hemmeligt møde og afslører tilstedeværelsen af den grusomme organisation “Spectre”.

”Spectre” er nummer 24 i verdens mest succesfulde franchise og får premiere 30. oktober i Danmark, mens resten af verden må vente til 6. november.

Den senste Bond-film, ”Skyfall”, var den hidtil mest succesfulde film i serien og indspillede $1,1 mia. globalt. I Danmark blev filmen set af 869.892 tilskuere.

Spændende bliver det om ”Spectre” vil overgå ”Skyfall”.