”Spider-Man 2” erklærer våbenhvile i krigen om lydformater

”The Amazing Spider-Man 2” vil blive lyd-mixet i både Barco Auro 11.1 og Dolby Atmos. Sony har indgået våbenhvile i krigen om lydformater. Sony Pictures Entertainment er gået sammen med Dolby og Barco om at lydmixe ”The Amazing Spider-Man 2” i både Auro 11.1 og Dolby Atmos. Filmen vil blive udsendt i Danmark den 17. april og i USA den 2. maj. Våbenhvilen vil uden tvivl øge antallet af biografer med 3D-lyd.

Rory Bruer, Præsident for verdensomspændende distribution hos Sony Pictures udtaler: “Vi er begejstrede for at arbejde med Barco og Dolby. Vi er altid på udkig efter nye måder at tilbyde højere kvalitet og yderligere forbedre biografoplevelsen. Disse teknologier er endnu en måde, at tilbyde publikum en rigere og helt unik biografoplevelse.”

Paul Massey og David Giammarco vil mixe filmen i både Dolby Atmos og Auro 11.1. I en kommentar til meddelelsen, udtaler de: “Vi er begejstrede for at have disse banebrydende formater til rådighed. At mixe ”The Amazing Spider-Man 2” i både Atmos og Auro vil give os den kreative frihed til at fuldt ud at omfavne publikum i 3D-lyd. Publikum vil i sandhed komme til at opleve, hvad det vil sige at være Spider-Man og svinge fra bygning til bygning over en travl gade i New York!”

Auro Technologies www.auro-3d.com
Barco Digital Cinema www.barco.com
Dolby Atmos www.dolby.com/Atmos

/Kim Pedersen, Formand, Brancheforeningen Danske Biografer – 5-2-2014