Stjerneregn over ”A Star is Born”

Anmelderne fandt alle superlativerne frem, da de skulle beskrive deres oplevelse med Bradley Coopers ”A Star is Born”, med instruktøren selv i hovedrollen overfor Lady Gaga. 

Flere af de toneangivne anmeldere løb simpelthen tør for stjerner. I Berlingske viste Louise Kidde Sauntved sin frustration ved at skrive: ”Hvis man kunne syv stjerner, havde den fået dem alle. Så god er Bradley Coopers genfortolkning af klassikeren ”A Star is Born” og kvitterede med de maksimale antal stjerner hun havde mulighed for at give filmen.  

I B.T. holdt Thomas Brunstrøm sig så sandelig heller ikke tilbage, da han også tildelte filmen det maksimale antal stjerner, han har mulighed for, og kaldte filmen både ”mageløs”, ”usædvanlig medrivende”, ”rørende” og ”helt igennem fremragende.” 

Med på vognen med det maksimale antal stjerner, var også Katrine Sommer Boysen, Jyllands-Posten, der kaldte filmen ”Uimodståelig” og at det var en ”storslået musikalsk romance”.   

I Politiken var Kim Skotte næsten lige så rundhåndet, da han tildelte filmen fem hjerter og måtte erkende at Lady Gaga fuldstændig havde blæst ham bagover. 

Fem stjerner til filmen var der også fra Lise Ulrick i Soundvenue, som kaldte filmen en ”filmsensation” som havde givet hende gåsehud helt ned i tæerne. 

”A Star is Born” er blevet genindspillet flere gange og er fortællingen om sangstjernen, som hjælper en ung, håbefuld kvinde frem til stjernestatus, imens hans egen karriere går til i druk og stoffer. 

Filmen har premiere i dag i alle landets biografer.