Stor biograf skifter hænder

Megascope i Horsens overtages nu af søskendeparret Louise og Søren Dyre (Foto: Megascope A/S)

Horsens’ store biograf, Megascope, skifter ejere. Efter mere end 10 år har ægteparret Erling og Charlotte Kræmmer besluttet at afhænde den veldrevne biograf.

”Vi har valgt at sælge Megascope A/S til Søren og Louise Dyre fra Svendborg. Det er sket med virkning fra årsskiftet,” siger Erling Kræmmer.

Megascope har 6 sale – den største har 403 sæder, og biografen har gennem årene givet horsensianerne mange gode oplevelser.

Søndag (16/1) genåbnede Megascope ligesom de andre danske biografer efter fire ugers tvangslukning som følge af coronavirus.

”Og interessen har været stor. På forhånd havde vi solgt 650 billetter til søndagens visninger, men i løbet af dagen er det blevet tydeligt, at vi kommer højere op. Det er naturligvis glædeligt,” siger Erling Kræmmer.

Søskendeparret Louise og Søren Dyre står i forvejen bag Scala 1-2-3-4 i Svendborg, og aftalen med Charlotte og Erling Kræmmer er kommet i stand i bedste forståelse.

”Vi bliver begge boende i Svendborg, så vi kommer til at passe biografen i Horsens herfra. Det er trods alt også kun 1 time og 20 minutters bilkørsel væk,” siger Søren Dyre.

For Horsens’ biografpublikum bliver der ingen forandringer:

”Nej, den eneste forandring er sådan set ejerforholdet. Biografen vil fortsat hedde Megascope,” siger Søren Dyre.

Erling Kræmmer supplerer:

”Vi er utrolig glade og stolte over, at de to unge mennesker har valgt at takke ja til at overtage biffen her i Horsens, som er en by i rivende udvikling. Også indenfor kulturen. Vi ønsker dem begge meget held og lykke i fremtiden,” siger Erling Kræmmer.