”Suicide Squad” holder fortsat skansen i USA

DB - ABLACKASIICUDE (720x329)

For tredje weekend i træk holder ”Suicide Squad” førstepladsen i USA. Filmen indspillede $20,7 mio. over weekenden og har dermed indspillet $262,3 mio. i USA. Den globale indspilning er oppe på $572,6 mio. og filmen er nu overskudsgivende.

Det bringer ”Suicide Squad” op blandt de ti største succes i USA i år.

1abcsksæ (720x436)

At ”Suicide Squad” var i stand til at holde førstepladsen er selvfølgelig imponerende, men det er et klart sygdomstegn at ingen af weekenden tre nye film var i stand til at vippe ”Suicide Squad” af pinden.

”War Dogs” var den, blandt de nye film, som klarede sig bedst den forløbne weekend i USA. Filmen åbnede med $14,3 mio. Det er Todd Phillips’ første film siden Tømmermænds-trilogien og den har kostet lige under $50 mio. at producere.

”War Dogs” modtog en 59%-rating fra Rotten Tomatoes og en ”B”-rating fra CinemaScore.

”Kubo: Den modige samurai” åbnede med $12,6 mio. Det er den hidtil dårligste åbning for animationsstudiet Laika. Filmen blev dog modtaget med begejstring af anmelderne og opnåede en 96% rating på Rotten Tomatoes. Publikum delte begejstringen og belønnede filmen med en ”A”-rating på CinemaScore.

Weekendens største skuffelse var dog ”Ben-Hur”. Den 100 million dollar dyre film indspillede beskedne $11,4 mio. i åbningsweekenden. Det forekommer aldeles usandsynligt at filmen nogensinde kommer i sort og MGM og Paramount, som står bag filmen, kommer utvivlsomt til at notere sig et stort tab på denne film. Forhåbentlig markerer det afslutningen på de mange sand & sandal-film, Hollywood har udsendt de senere år.

”Ben-Hur” fik tæsk af anmelderne og i Rotten Tomatoes opnåede filmen kun en 30%-rating, til gengæld er publikum tilsyneladende godt tilfredse, for de tildelte filmen en ”A-”-rating på CinemaScore.

Rent undtagelsesvist har ingen film næste weekend, af interesse for danske biografejere, premiere i de amerikanske biografer.

1abchsk (720x464)