”Team Hurricane”: Nogen har begået en fatal regnefejl

1ABG (720x317)

”Team Hurricane” har netop vundet en pris i en konkurrence som er arrangeret sideløbende med Venedig Filmfestivalen. Hjertelig tillykke med det.

Filmen vises ved fire eventforestillinger i CinemaxX 11/9 i København, 12/9 i Aarhus og 13/9 i Odense. (Der er allerede komplet udsolgt i København og mon ikke det samme vil ske i Aarhus og Odense.

Allerede den 14. september kan filmen streames til tyve kroner.

Om årsagen til denne lanceringstaktik udtaler filmens producent Katja Adomeit: “Filmen er først og fremmest lavet til piger og kvinder mellem 12 og 25 år. Denne gruppe bevæger sig primært online. Derfor skal filmen selvfølgelig også være dér. Selv om vi meget gerne så, at filmen også fik et længere liv i biograferne, er det altså langt vigtigere for os, at filmen bliver let tilgængelig for dem, den er lavet til.”

Det var Sørens! Utroligt, at noget udokumenteret sludder kan blive udslagsgivende for en films lancering. Udover præcis den aldersgruppe, filmen henvender sig til, er de flittigste til at gå i biografen, så er pigerne og kvinderne i denne aldersgruppe langt i overtal, når turen går i biografen.

Nogen har vist begået en fatal regnefejl. Med det økonomiske stade dansk film befinder sig på, kan det undre der er råd til den slags fejltagelser.