Teens har fået nok af streaming, nu stormløber de atter biograferne!

DB - ABLACKTEEN (720x320)

På CinemaCon, den årlige konference for den amerikanske filmindustri, præsenterede Sammenslutningen af amerikanske filmstudier (MPAA) nogle glædelige nyheder. Efter biograferne i flere år ikke har haft det samme tag i teenagere som tidligere, styrter de unge mennesker i Nordamerika nu tilbage i biograferne.

Antallet af hyppige biografgængere i alderen 18-24 sprang op til 7,2 millioner – en stigning på 26%, fra 5,7 millioner i 2015. (The Motion Picture Assn. Of America, som rapporterede statistikken, definerer “hyppige filmgæster” som dem, der ser en eller flere film om måneden.)

De amerikanske teenagere har øjensynligt fået nok af streaming på en lille tablet.

Som teenageren Natalie Gold udtaler til The Los Angeles Times: ”Jeg går i biografen mindst en gang om ugen, ofte med mine forældre, som anser det som en ”bonding” oplevelse.” og fortsætter: ”Oplevelsen er ikke så fordybende på en bærbar computer. På din bærbare computer er det ikke som om du selv er der. Alting bliver bedre på et stort lærred. For mig er det som en pause fra virkeligheden. Du kommer til at leve andres liv i to timer.”

Tag den Reed Hastings!