”The Big Short” var lyspunktet i de amerikanske biografer denne weekend

DB - BLACKASHRT (720x339)

Der var et enkelt lyspunkt i de amerikanske biografer denne weekend. Det var Adam McKays “The Big Short”, som åbnede i otte biografer i Los Angeles, New York, San Francisco og Chicago efter at have scoret top-nomineringer til Golden Globe. Finansdramaet har Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling og Brad Pitt i hovedrollerne.

”The Big Short” åbnede med $720.000, hvilket giver $90.000 i salsgennemsnit — det bedste resultat nogensinde for en film der åbner i otte biografer.

Ellers var der ikke meget at råbe hurra for i de amerikanske biografer denne weekend.

Ron Howards “I havets hjerte” sank på stedet, med en åbning på kun $11 mio. Det er en katastrofe for en film som har kostet $100 mio. at producere.

Filmen blev sønderrevet af de amerikanske anmeldere og opnåede kun en 43%-rating på Rotten Tomatoes. Og der var ikke hjælp at hente fra publikum, som gennem CinemaScore gav den ”B+” i rating.

Men når nøden er størst, er hjælpen nærmest: Næste weekend åbner ”Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”. Ingen tvivl denne film vil give stormløb på alle klodens biografer. Udover ”Star Wars” åbner også følgende film i USA: ”Alvin og de frække jordegern på farten”, ”Sisters” og ”Sauls søn”.

1sajsjsjs (720x404)