”The Magnificent Seven” galopere direkte ind på førstepladsen i USA

DB - ABLACKSEVEN (720x333)

Antoine Fuquas “The Magnificent Seven” galoperede direkte ind på førstepladsen i USA, med en åbning på $35,0 mio. Det er en af de største åbninger nogensinde for en western, hvis man altså ikke indregner inflation.

”The Magnificent Seven” profiterede med en stjernebesat rolleliste med Denzel Washington i spidsen. Filmen modtog en 63%-rating i Rotten Tomatoes og en ”A-”-rating i CinemaScore. Genindspilningen af John Sturges’ western fra 1960 kostede $90 mio. at producere.

Den computeranimerede familiefilm ”Storkene” indtjente $21,8 mio. over weekenden. ”Storkene” modtog en 63%-rating i Rotten Tomatoes og en ”A-”-rating i CinemaScore. Produktionsbudgettet er på $70 mio.

”Queen of Katwe” åbnede i kun 52 amerikanske biografer og indspillede $305.000,-. Filmen bliver bredt udsendt næste weekend. Filmen modtog en 89%-rating i Rotten Tomatoes. Disney har spenderet $15 mio. på herligheden.

Næste weekend åbner følgende film i USA: Katastrofefilmen ”Deepwater Horizon” med Mark Wahlberg, Komedien ”Masterminds” med Zach Galifianakis og Owen Wilson, samt Tim Burtons ”Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children”.

1akks (720x442)