Tidlige reaktioner på ”Dumb and Dumber To” er yderst positive

DB - DUM III (720x323)

Forventningerne til efterfølgeren til ”Dum og dummere” fra 1994, har været under opbygning i næsten to årtier. Selv da idéen om en efterfølger blev bakket op af realiteter, startede en lavine af tvivl om filmen overhovedet blev til noget.

For to år siden fik filmen det grønne lys. Men pludselig så det ud til Jim Carrey var røget af vognene, på grund af økonomiske uoverensstemmelser mellem Warner Bros. og New Line. Kort tid efter forsikrede Jeff Daniels dog om, at projektet fortsat var i live. Efter Warner Bros. havde mistet interessen, greb Universal Pictures omgående stafetten.

Nu kan alle fans endelig ånde lettet op, efter 20 års ventetid. Filmen er nu færdigindspillet og får premiere 27. november i Danmark.

For et par dage siden blev en ufærdig version af filmen vist for en lille skare i en biograf i Los Angeles.

Og umiddelbart efter visningen summede det på Twitter. Ud fra publikums reaktioner har vi virkelig noget at glæde os til:

@ryanbiegel skriver: ”Jeg var så heldig at se ”Dumb and Dumber To” i går. Jim Carrey er tilbage og filmen er morsom som bare helvede”.

@Dalarb skriver: ”Dumb and Dumber To” er hylende grinagtig. Alle skal se den, når den får premiere”.

@Doughboii24 skriver: ”Dumb and Dumber To” er skide skæg”.

@BreaParri skriver: ”Var blandt det første publikum som så ”Dumb and Dumber To” og I skal alle se den, når den får premiere – den er nemlig MORSOM.

@DJMighty skriver: ”Dumb and Dumber To” er fantastisk. Top 5 af alle Jim Carrey-film.”

Disse reaktioner er godt nyt for instruktør-parret, brødrene Farrelly, som også instruerede den originale film.

Om end Jim Carreys stjernestatus har været sat på en alvorlig prøve de seneste år, lykkes det ham – i forbindelse med Oscar-showet – at minde alle om, at han fortsat er en stor komisk skuespiller.

Han får nu chancen for endegyldigt at bevise det.

DB - DUM IIII (720x329)