Universal Pictures skriver filmhistorie

DB - BLACKUNIVERSAL (720x338)

Universal Pictures har foreløbig i år omsat fantastiske $5,53 mia. globalt. Det er det højeste beløb nogensinde indtjent af et Hollywood-studie, når man ikke korrigerer for inflation. Milepælen er tilmed allerede nået efter kun syv måneder.

Den tidligere rekordholder var 20th Century Fox, som indtjente $5,52 mia. i 2014

Jeff Shell, bestyrelsesformand for Universal Filmed Entertainment Group og Donna Langley, bestyrelsesformand for Universal Pictures, offentliggjorde nyheden.

“Hos Universal er vi så heldige at have det bedste team i filmindustrien,” udtalte Shell. “Den enorme succes er resulatet af stategiske beslutninger foretaget af vore afdelinger i produktion, marketing og distribution. Jeg er meget stolte af den succes vi sammen har opnået.”

Langley tilføjede: “Vi samarbejder med de mest talentfulde mennesker i industrien og vor succes i år er resultatet af vore filmskaberes kreativitet og visioner. Det resterer stadig fem måneder af 2015 og vi vil i år udsende yderligere ti film. Vi ser frem til at festligholde endnu flere milepæle.”

Universals film i 2015 har omfattet “Jurassic World” ($1.56 mia.), “Fast & Furious 7” ($1.51 mia.) og “Minions” ($856,9 mio.). Af øvrige film som har skilt sig ud kan nævnes “Fifty Shades of Grey” ($569.7 mio.) og ”Pitch Perfect 2” ($283 mio.)

1afinal (720x803)