Værs’go at ligge ned i Danmarks nye luksusbiograf

DB - BLACKABIO (720x321)

I dag var der åbningsreception i Danmarks nye luksusbiograf, Big Bio i Herlev.

Henrik og Louise Obel har med deres nye biograf satset stort og aldeles kompromisløst. Det fornemmer man allerede ved opgangen til biffen, hvor man bliver mødt at et eksorbitant consessionsområde, som sikkert ikke kun biografgængerne til nyde godt af, men også kunderne i det nye center, biografen er beliggende i.

Via en rullende trappe fragtes man op til biograferne, som således ligger i ét plan uden yderligere trapper. Foyeren er smagfuldt indrettet med loungeområde, billetsalg og yderligere et consessionsområde.

Den nye biograf har fem sale med henholdsvis 76, 76, 100, 127 og 162 pladser. Umiddelbart kan det virke som ret få pladser i en helt ny stor biograf. De skyldes dog ikke at de nye biografer ikke er store – for det er de – men derimod at den nye biograf er udstyret med nogle enorme lænestole, som publikum kan slænge sig i. Det optager selvsagt en del plads.

Komforten er således i højsædet, når den nye biograf tilbyder sine kunder ‘premium’ seating overalt i biografen – endda til normal billetpris.

For at sætte prikken over i’et er samtlige sale naturligvis udstyret med Dolby Atmos.

Blandt receptionsgæsterne var naturligvis kolleger fra hele landet, som kastede misundelige blikke på denne nye state-of-the-art biograf.

Se i øvrigt præsentation af biografen her: https://danske-biografer.dk/endnu-en-ny-stor-biograf-aabner-i-koebenhavnsomraadet/

Adskillige nye biografer er iøvrigt på vej til det danske biografpublikum. Både i Aalborg, Køge og Frederikssund vil der inden længe åbne spritnye biografer. Næh, de danske biografejere hviler så sandelig ikke på laurbærerne.

Flere danske filminstruktører er at den fejlagtige opfattelse at det er risikofrit at drive biograf i Danmark, men mon ikke de alligevel ville have rystet en smule på hånden, hvis de skulle underskrive en lejekontrakt til en værdi af 50 millioner kroner. 50 millioner kroner som ejerne hænger personligt på, hvis det ikke skulle gå som man håber.