Vagtskifte i FMMB

DB - ABLACKFMMB (720x328)

Efter mange års slid i bestyrelsen i Brancheforeningen Danske Biografer (DB), er Jane Lykke og Lotte Warming fratrådt, og nye folk er indvalgt til at repræsentere Foreningen af Mindre og Mellemstore Biografer i DB’s bestyrelse.

Valget er faldet på Carsten Karlsen og Emmanuelle Kortholm, som i fremtiden skal tegne FMMB i DB.

Carsten Karlsen har en fortid som formand og sekretariatschef for Foreningen af Danske Antenneforeninger og er pt. selvstændig i sit eget firma. Han er i biografbrancherelation bestyrelsesmedlem og frivillig i Rødding Bio, med ansvar for reklameproduktion og øvrig teknik, samt formand for FMMB.

Emmanuelle Kortholm er operatør og sekretær i Valby Kino. Ved siden af sin frivillige indsats for Valby Kino er Kortholm til daglig freelance konferencetolk og oversætter med fransk, engelsk og dansk som arbejdssprog. Hun tolker blandt andet for statsoverhoveder, filmfolk og store erhvervsvirksomheder, såvel i Danmark som i udlandet. Kortholm er bestyrelsesmedlem i FMMB.

Brancheforeningen Danske Biografer skal takke Jane Lykke og Lotte Warming for deres mangeårige indsats og samtidig byde de nye repræsentanter fra FMMB velkommen.