Vil “Avengers: Infinity War” sætte ny åbningsrekord i USA?

DB - ABLACKAVENGERS (720x340)

Ingen tvivl om ”Avengers: Infinity War” vil blæse al konkurrence omkuld, når filmen åbner den 27. april i USA. (I Danmark er vi så heldige, at filmen har premiere allerede to dage før, den 25. april)

Spørgsmålet er alene HVOR stort filmen vil åbne. Tidlige forudsigelser angav en åbning på $200+ mio. i USA og det var en meget konservativ vurdering. Selvom det er en af de største åbninger nogensinde, vil det dog ikke være den største. Denne ære sidder ”Star Wars: The Force Awakens” stadig med, men en ny rapport tyder på, at rekorden står for fald.

BoxOffice Pro vurderer nu, at ”Avengers: Infinity War” vil åbne med mellem $235 mio. og $255 mio. i USA. ”Star Wars: Force Awakens” har den største åbningsweekend nogensinde med $247,9 mio. og der er faktisk meget stor sandsynlighed for at den nye superhelte film vil overgå dette tal.

To faktorer har fået forudsigelserken til at stige gennem de seneste par uger. For det første har ”Avengers: Infinity War” filmen mere forsalg end de sidste syv MCU-film har haft til sammen. En anden stærk indikator på hidtil uset blockbuster-præstation, er mængden af ​​social medieaktivitet omkring filmen. ”Avengers: Infinity War” har en Twitter-aktivitet, som er 129% højere end ”Captain America: Civil War” og 52% højere end ”Avengers: Age of Ultron”. Publikums forventninger og begejstring er enorm.

Men en ting er åbningsweekenden, en ganske anden er hvor lange ben filmen har at løbe på. BoxOffice forudsiger en samlet indspilning på mellem $565 mio. og $650 mio. i USA. Filmen vil allerede to uger efter premieren få massere af konkurrence. ”Deadpool 2” har premiere 18. maj (16. maj i Danmark), ”Solo: A Star Wars Story” kommer den 25. maj (23. maj i Danmark) og 22. juni får “Jurassic World 2: Fallen Kingdom” premiere. (Sidstnævnte får premiere allerede 7. juni i Danmark)

Spændende bliver det. Nedenstående de ti største åbninger nogensinde i USA.

1a1js (720x462)