”Wonder Woman” stadig nummer et i USA

DB - ABLACKWOMAN (720x334)

“Wonder Women” holdt førstepladsen på den amerikanske top 10, med en indspilning på $57,1 i anden-weekenden. Filmens fald, i forhold til første-weekenden, var beskedne 45 procent. Et af de laveste fald nogensinde for en superheltefilm. Globalt har filmen på 10 dage indspillet $435,2 mio.

Det lykkes ikke den nye Tom Cruise-film at slå ”Wonder Woman”. ”The Mummy” fik en temmelig elendig start i USA, med en åbning på beskedne $32,2 mio.

Til gengæld er Tom Cruise’ superstjerne-status intakt på de internationale markeder, hvor filmen åbnede med hele $141,8 mio. Globalt er filmen således oppe på $174,0 mio.

“The Mommy” har kostet $125 mio. at producere og blev modtaget af en 17%-rating på Rotten Tomatoes og en ”B-”-rating på CinemaScore.

Gyseren ”It Comes at Night” åbnede med $6,0 mio. og modtog en 86%-rating på Rotten Tomatoes og en historisk dårlig ”D”-rating på CinemaScore.

Næste weekend åbner følgende film i USA: Pixar/Disneys animationsfilm ”Biler 3”, Lucia Burrells grovkornede komedie ”Rough Night” med Scarlett Johansson, Benny Booms ”All Eyez on Me” om rapperen Tupac Shakur og Nick Hamms ”The Journey” med Freddie Highmore og Toby Stephens.

1asaab (720x438)