“X-Men: Days of Future Past” er den hidtil bedste i serien

DB - XMEN (720x343)

Den nye ”X-Men: Days of Future Past”, som får dansk premiere 22. maj, har fået en overstrømmende modtagelse af anmelderne.

Filmen tager da heller ingen chancer: Bryan Singer er tilbage i instruktørstolen og rollelisten er intet mindre end imponerende: Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Omar Sy, Ian Mckellen, Patrick Stewart og Michael Lerner.

At dømme efter tidlige anmeldelser, er filmen den hidtil bedste i serien. Foreløbig har filmen fået en sensationel 92% rating på Rotten Tomatoes.

Ingen tvivl om at det for alvor kan boost’s filmens tilskuerantal i Danmark. De fire foregående film i serien er blevet set at hhv. 158.871, 173.871, 164.275 og 83.203 i de danske biografer. De to ”Wolverine”-film blevet set af hhv. 120.280 og 89.792

Læs blot her:

Sean O’Connell, Cinema Blend:

“Det er en X-Men historie, som har været næsten 14 år undervejs. Det er en X-Men film dedikerede fans aldrig troede, de ville komme til at opleve. Og nu er den her, den største X-Men film, vi har set til dato.”

Steve Rose, The Guardian:

“Denne X-Men er virkelig en effektiv sammenlægning af seriens to separate plots.”

Justin Chang, Variety:

“Mesterligt koreograferet action og overdådigt skuespil.”

David Rooney, The Hollywood Reporter:

“Logan/Wolverine har sandsynligvis aldrig været mere overbevisende. I hans syvende tur i rollen, bringer Jackman kraftfuld kropslighed, lakonisk humor og dybder af sorg under hans hårdhed, der gør ham til en usædvanlig nuanceret skuespiller i en sci-fi actionfilm.”

Matt Looker, The shiznit:

“Lige fra starten, bevæger ”X-Men: Days Of Future Past” sig med en halsbrækkende fart.”